Istoria noastra

2016
Divizia de prelucrare a mineralelor a stabilit cu succes noua serie standard de pantaloni mobili de zdrobire și cernere pe piață.

2015
După Austria, Elveția și Scandinavia, SBM a devenit, de asemenea, liderul pieței din Germania cu instalații de amestecare a betonului.

2013
SBM preia divizia de beton de la compania Doubrava și își întărește poziția de furnizor complet în domeniul instalațiilor mobile și staționare de beton.

2012
SBM adaugă instalații staționare de amestecare a betonului în portofoliul său de produse, ceea ce face din SBM un furnizor complet de beton gata amestecat și prefabricat.

2012
SBM se mută pe 1 iulie într-o nouă clădire a companiei aflată la 5 km distanță, în Oberweis, aproape de Gmunden ..

2011
SBM Mineral Processing GmbH a fost preluată de asociații Maschinenfabrik Liezen - Group Haider, Heinrich Obernhuber și Krünes Consulting GmbH. Acesta este un mare pas înainte pentru a prezenta și chiar extinde două mărci bine consacrate în domeniul prelucrării mineralelor - MFL și SBM - pe piața mondială în anii următori. SBM devine centrul tehnologic pentru tehnologia de prelucrare și instalațiile de amestecare a betonului din grupul de companii MFL.

2006
Noua denumire a companiei SBM Mineral Processing GmbH indică reorientarea strategică a companiei către piețele internaționale. SBM Mineral Processing se poziționează ca furnizor de soluții la cheie personalizabile.

2005
NVI BeteiligungsGmbH achiziționează SBM Wageneder GmbH.

1988
Walter Hackmair achiziționează SBM Wageneder și revitalizează filialele din Bochum și Kitzingen. Spațiile de producție și de birouri din Laakirchen sunt extinse în același timp.

1970
SBM construiește prima fabrică de producție; a doua lucrare urmează în 1972. Compania își schimbă denumirea în „SBM Maschinenfabrik F. Wageneder GmbH” în 1974. 1978 SBM Wageneder achiziționează PWH - Weserhütte, Köln.

1950
Franz Wageneder, proprietarul unei fabrici de nisip și pietriș, fondează SBM Wageneder și construiește prima sa moară de impact / măcinare.